2013-05-26

Morsdagsfirande på hoj!!!

I dag tog maken och jag våra hojar och körde ner mot Nordingrå i Höga Kustenområdet.
Solen sken från en klarblå himmel. Visserligen var vindarna kraftiga men vi njöt i fulla drag.
Vid Ullånger svängde vi av utåt kusten för att följa den slingrande härliga Kustvägen ut mot havet.
Åh så vackert! Vilka vyer! Vägarna kantades av vitsippor och skogsstjärnor. Vi kände även ljuvlig liljekonvaljdoft och förstås poppel utmed färdvägen. Vi stannade till vid Värdshuset Mannaminne i Häggvik, för att ta en fika. Men maken slog på stort och bjöd på 2 rättersmiddag, eftersom det var Mors Dag. Det initiativet ångrar ingen av oss..oj så ljuvlig mat..för att inte tala om den trevliga personalen som gjorde allt för att vi skulle må bra och få valuta för pengarna. Inte nog med att det smakade gott..portionerna var väl tilltagna..så vi blev mer än  mätta. Som krona på verket, fick jag också en vacker ros för att det var just Mors Dag i dag! Vi hade inga packväskor med på hojarna, så jag valde att ge bort den till en trevlig kvinna som jobbade med info på stället.
Sen körde vi vidare ner mot Höga Kustenbron, där vi drack gott kaffe och smakade en nyhet på glassområdet: Magnum Passionate Kiss...kan rekommenderas ;)
Sen bar det iväg hem i flödande kvällssol.
Totalt avverkade vi 38 mil på denna körning. Tänk att man får ha det så bra...
TACK min fina livskamrat för en härlig Mors Dag!
Fulltankat!
Skärgårdstoast
Halstrad gravlax med dillstuvad potatis
Ros till Mor
Så vackert!
Symbol för Kustvägen
Passionate Kiss

Inga kommentarer:

Det lackar mot jul...

Om ett par dagar firar vi julafton igen...oj va tiden flyger iväg! Vi har fått på tok för mycket snö...from my point of wiev❄️🌨☃ Solen ly...