2013-07-21

Elite Plaza

Maken och jag flydde parkfestskränet denna helg och tog oss till Ö-vik med Norrtåg, där jag bokat boende.
Har alltid tyckt om Ö-vik och strukturen på stan. Närheten till havet ger också en speciell känsla.
Efter inbokning på det nybyggda Elite Plaza Hotell, tog vi oss ut på den nästan folktomma stan och njöt i kvällssolen. Vi fikade på UH:s cafe´...i vanlig ordning ;) innan vi fortsatte promenaden. Vilka fina parkanläggningar vi upptäckte! Blomsterprakten var bedövande....Efter detta kändes det bra att äta gott på Bishop Arms i anslutning till hotellet. Personalen var verkligen serviceminded. Absolut toppklass på maten och inte minst den dessert jag bestämde mej för: Toffe´pudding simmande i en obeskrivbart god kolasås.Mmmmm..så himmelskt gott!
Det blev en långpromenad utmed hamnen efter detta frosseri ;)  oj så gott vi mådde!
Uppe på våning 9 installerade vi oss på rum 906 med en suveränt vacker utsikt ner mot hamnen och ut mot havet. Lite rockabilly från båten Poseidon kring midnatt, men annars var det lugnt och stilla i hamnområdet.
Efter skön sömn var det dags för frukostbuffe´ modell BIG...Oj så mycket go´saker det fanns av både salt och sött. Lite speciellt var det att få grädda sin egen fluffiga våffla och äta med hjortron eller jordgubbssylt och grädde till kaffet.
Mätta och belåtna äntrade vi tåget som tog oss hem till Nordmaling igen.

Inga kommentarer:

Det lackar mot jul...

Om ett par dagar firar vi julafton igen...oj va tiden flyger iväg! Vi har fått på tok för mycket snö...from my point of wiev❄️🌨☃ Solen ly...